"Crema feta amb formatge sec de cabra i ovella, oli verge d’oliva i vi dolç. A banda d’extendre sobre el pa, és ideal per posar damunt de carns"

Formatges elaborats a partir de llet recollida exclusivament dins l’àrea de Catalunya.


Els formatges són de cabra i dovella sense barrejar la llet d’una classe i l’altra. Pasteuritzen i refreden la llet fins a la temperatura de quallar. Una vegada quallada procedeixen a tallar el gra de forma manual i escorren i emmotllen també manualment. El formatge se sala amb salmorra i es posa a madurar en una cava, controlant la humitat i temperatura. El fong l’agafa de forma natural ja que són les espores que es troben en l’ambient.

El FORMATGE MONT-BRU és ric en proteïnes i minerals, indispensables en l'etapa del creixement, oferint al mateix temps l'oportunitat de gaudir d'un sabor amb tradició i personalitat.
   

A FORMATGERIA MONT-BRU elaboren una gamma de productes emprant mètodes artesanals amb la màxima qualitat sanitària. Una característica dels formatges artesans, és que pot variar lleugerament el gust segons l'època de l'any, degut al canvi en les pastures.