Logotip

Des dels seus inicis La Fira del Formatge ha estat pensada i organitzada per gent de Lladó que volen que aquest sigui un dia especial pel poble i els seus visitants.

La Comissió som un petit grup format per 3 persones, encapçalada per en Jan Millastre que en torna a ser el Coordinador general des de l'any 2014, després d'haver-ho estat també els 4 primers anys de vida de la Fira.

També trobem a l'Artur Sagues, que agafa la Coordinació del Concurs de Formatge Artesà que enguany recuperem amb moltes ganes!

I seguidament i per acabar, tenim a la Marta Oliveras, totalment adicta al formatge i Community manager de l'esdeveniment.

Nosaltres tres, amb el suport de l'Ajuntament del poble, vetllem durant tot l'any amb tota la feina que no es veu, perquè la Fira del Formatge sigui una realitat cada any, i mantingui el prestigi que ha anat adquirint durant aquests 20 anys d'experiència.

A més, l'esdeveniment coincideix amb la celebració de Sant Llambert, on els actes centrals de la festa major petita es fan el dissabte, culminant diumenge amb el plat fort que és la Fira.

Els artesans i els artistes que fan els espectacles vénen al nostre poble per intentar guanyar-se la vida.
Nosaltres no. Nosaltres treballem per veure com aquest dia es converteix en una festa important per a Lladó. Un dia per convidar amics i familiars a visitar el poble i veure els carrers plens de gent de tot arreu...comprant, participant de les activitats, escoltant música i descobrint tots els racons del nostre bonic poble.

La Fira ha arribat a ser reconeguda a tot Catalunya i és un referent per al sector formatger.

Això sí, queda destacar sobretot, que l’equip es multiplica el dia de la Fira, afegint-s'hi un bon grup de voluntaris sense els quals no seria possible que la poguéssim dur a terme. Així doncs, des de la Comissió volem agraïr la feina desinteressada d'en Lluís, Anya, Miquel, Ferran, Josep Maria,...i uns quants més que no ens voldríem oblidar.

Us convidem a participar i a gaudir d'aquest dia tan especial! No deixis que t'ho expliquin! T'hi esperem!!!

LA COMISSIÓ - #SomCheeseLeaders

CONTACTE | LA COMISSIÓ | SITUACIÓ